ZABAVA ZA DJECU OPUŠTANJE ZA RODITELJE

ZABAVA ZA DJECU OPUŠTANJE ZA RODITELJE

Izvesti obitelj u restoran - za nas nema ništa lakše. Zahvaljujući šaljivim ponudama za djecu i ukusnim i svježim jelima, svi će se odmoriti. Kod nas se maleni mogu naskakati do mile volje, a veliki opustiti. Kod nas je sve tako jednostavno, kao na šarenoj tržnici.


Picky, naš veseli galeb, kaže: Dobro nam došli!


DOBRODOŠLE OBITELJI

Roditelji jedu svježe pripremljenu hranu, a dijete dobiva Pickyjev dječji jelovnik s iznenađenjem.


Picky dječji meni 8,30 €

U našim restoranima uz autoceste dijete (do 10 godina starosti) bira po želji nešto iz naše zdrave ponude . Piće i šaljivo iznenađenje za igru dio su ponude.

Picky dječji meni 8,30 €

U našim restoranima uz autoceste dijete (do 10 godina starosti) bira po želji nešto iz naše zdrave ponude . Piće i šaljivo iznenađenje za igru dio su ponude.

Dodatna vrijednost

Dodatna vrijednost

Djeca se mogu igrati unutra u našem kutku za igranje ili vani na našim prostranim dječjim igralištima. Za roditelje smo osigurali brojne pogodnosti kao što su praktične stolice za djecu s kotačićima, udobni kutak za bebe za pripremu hrane s kompletno opremljenim stolom za prematanje.


Stolica za djecu: U našoj Pickyjevoj stolici za djecu, prilagođenoj dječjim potrebama, vaše je dijete udobno smješteno, dok vi možete odložiti i do dva pladnja. Opušteno možete istraživati naše prodajno mjesto i ne morate više žonglirati između djeteta i prtljage.

Stol za prematanje: Stolovi ili zasebne sobe za prematanje s proizvodima za njegu kod nas su dio standardne ponude.

Kutak za bebe: U našem kutku za bebe pronaći ćete sve što trebate za pripremu dječje hrane: mikrovalnu pećnicu, grijač za bočice, kuhalo za vodu i Pickyjev podbradnjak za bebe.


Stol marke BRIO: Jako cijenimo visokokvalitetne igračke. Većina naših kutaka za djecu opremljena je izvrsnim stolom za igranje marke BRIO. BRIO je već dugi niz godina poznati proizvođač drvenih igračaka - posebno BRIO željeznice.


Vanjsko igralište za djecu: Nakon duge vožnje autom djeca na igralištu mogu udahnuti svježeg zraka i dobro se istrčati.


Dječji kutak: Ovisno o veličini restorana nudimo dječji kutak s brojnim zabavnim igračkama. Što god da djeca poželjela, ovdje se mogu penjati, crtati ili igrati.Zabavna proslava rođendana

Opustite se i jednostavno nama prepustite rođendansku proslavu vašeg djeteta. Veselu i razigranu djecu očekuju brojne poslastice i puno zabave s Pickyjem.


NAŠA PONUDA

S nama ćete voljeti biti gladni: pripremamo našu ukusnu ponudu neposredno pred vašim očima.

LOKACIJE U HRVATSKOJ

Pronađite restoran u vašoj blizini!