ZABAVA ZA DJECU OPUŠTANJE ZA RODITELJE

ZABAVA ZA DJECU OPUŠTANJE ZA RODITELJE

Izvesti obitelj u restoran - za nas nema ništa lakše. Zahvaljujući šaljivim ponudama za djecu i ukusnim i svježim jelima, svi će se odmoriti. Kod nas se maleni mogu naskakati do mile volje, a veliki opustiti. Kod nas je sve tako jednostavno, kao na šarenoj tržnici. Uostalom: Za naš poseban i srdačan odnos prema djeci već smo više puta nagrađeni.


Picky, naš veseli galeb, kaže: Dobro nam došli!


Posebna obiteljska ponuda

Roditelji jedu svježe pripremljenu hranu, a dijete dobiva Pickyjev dječji jelovnik s iznenađenjem.

Pickyjev dječji jelovnik

U našim restoranima uz autoceste dijete (do deset godina) bira po želji nešto iz naše zdrave ponude (ne uključujući roštilj). Piće i šaljivo iznenađenje za igranje dio su ponude.


Pickyjev dječji jelovnik

U našim restoranima uz autoceste dijete (do deset godina) bira po želji nešto iz naše zdrave ponude (ne uključujući roštilj). Piće i šaljivo iznenađenje za igranje dio su ponude.


Dodana vrijednost

Dodana vrijednost

Djeca se mogu igrati unutra u našem kutku za igranje ili vani na našim prostranim dječjim igralištima. Za roditelje smo osigurali brojne pogodnosti kao što su praktične stolice za djecu s kotačićima, udobni kutak za bebe za pripremu hrane s kompletno opremljenim stolom za prematanje.


Stolica za djecu: U našoj Pickyjevoj stolici za djecu, prilagođenoj dječjim potrebama, vaše je dijete udobno smješteno, dok vi možete odložiti i do dva pladnja. Opušteno možete istraživati naše prodajno mjesto i ne morate više žonglirati između djeteta i prtljage. (Druga rečenica samo ako ima mjesta).

Stol za prematanje: Stolovi ili zasebne sobe za prematanje s proizvodima za njegu kod nas su dio standardne ponude.

Kutak za bebe: U našem kutku za bebe pronaći ćete sve što trebate za pripremu dječje hrane: mikrovalnu pećnicu, grijač za bočice, kuhalo za vodu i Pickyjev podbradnjak za bebe.


Stol marke BRIO: Jako cijenimo visokokvalitetne igračke. Većina naših kutaka za djecu opremljena je izvrsnim stolom za igranje marke BRIO. BRIO je već dugi niz godina poznati proizvođač drvenih igračaka - posebno BRIO željeznice. (Druga rečenica samo ako ima mjesta).


Vanjsko igralište za djecu: Nakon duge vožnje autom djeca na igralištu mogu udahnuti svježeg zraka i dobro se istrčati.


Dječji kutak: Ovisno o veličini restorana nudimo dječji kutak s brojnim zabavnim igračkama. Što god da djeca poželjela, ovdje se mogu penjati, crtati ili igrati.Zabavna proslava rođendana

Opustite se i jednostavno nama prepustite rođendansku proslavu vašeg djeteta. Veselu i razigranu djecu očekuju brojne poslastice i puno zabave s Pickyjem.


Aktivnosti za djecu

U Marchéu Mövenpick nešto se stalno događa– za to je zaslužna naša maskota Picky. Događaji poput rezuckanja bundeva, bojanja pisanica, pečenja božićnih keksa ili naše legendarne dječje proslave ostat će cijeloj obitelji u dugom sjećanju.NAŠA PONUDA

S nama ćete voljeti biti gladni: pripremamo našu ukusnu ponudu neposredno pred vašim očima.

LOKACIJE U HRVATSKOJ

Pronađite restoran u vašoj blizini!