NAŠA ZAHVALA VJERNIM GOSTIMA

NAŠA ZAHVALA VJERNIM GOSTIMA

Drago nam je kada nam se naši gosti vraćaju. Stoga smo se u znak zahvale dosjetili mobilne aplikacije za skupljanje bodova, privlačnih popusta i posebnih ponuda, npr. za obitelji, grupe koje putuju autobusom ili vozače kamiona. Hvala na vašoj vjernosti!

Loyal2Marché APP

Preuzmite app Loyal2Marché i sudjelujte u programu vjernosti. Sakupljajte bodove vjernosti i primite kupon za besplatnu kavu, sok, sendvič, slasticu ili ručak. Dobivene kupone možete koristiti u svim Marché restoranima u Hrvatskoj i Sloveniji.

Loyal2Marché aplikacija

Iskoristi 20% popusta na kavu i skupljaj bodove vjernosti za svaku kupljenu kavu. Za 10 skupljenih bodova, dobivaš kupon za gratis kavu.

CUSTOMER CARD

Vaša vrijednosna kartica - uplatite željenu svotu novca, a zatim na putu opušteno, bezgotovinsko. Kartica vrijedi u Marché i Marché Mövenpick restoranima diljem Hrvatske.

Naručite sada e-mailom: ena.hrastovcak@marche-int.comPosebna obiteljska ponuda

Roditelji jedu svježe pripremljenu hranu, a dijete dobiva Pickyjev dječji jelovnik s iznenađenjem za samo 6,30 €.Ponuda za vozače kamiona

Zatražite na blagajni karticu za vozače kamiona i iskoristite pogodnosti koje vas očekuju pri svakom zaustavljanju.

Sretno na putu!


Posebna ponuda za autobuse

Zaustavite se sa putnicima na našim odmorištima, uživajte u posebno svježoj hrani i piću. Konzumacija je besplatna, kod svakog zaustavljanja s gostima koji konzumiraju ponudu naših restorana dobivate bon koji možete iskoristiti pri sljedećem zaustavljanju.